[ ]
the journey of her life...




tumblr
instagram
+
+
‚óÄ ‚ñ∂
that's life. ON May 5, 2011 AT 5/05/2011 11:06:00 PM

assalamualaikum readers, stalkers and all.

nahh. nampak tuh keputusan UPU aku? "dukacita dimaklumkan bahawa anda tidak berjaya." kecewaa yang teramat. tapi, nak buad macam mana. mungkin dah takdir aku, disuruh sambung form 6! ambii STPM la ceritanya next year. jealous woo sama sapasapa yang dapat tuhh. terus terang aku frust gila sekarang nih. maktab, matriks, upu, semua nya aku tak dapat! but yea, i know life must go on. just accept the results. mungkin sekarang nasib tidak menyebelahi aku, tapi mana tahu di masa akan datang luck kuh bagus. who knows kan! mungkin sekarang aku kalah pada "dorang2" yg bangga konon masuk matriks/upu. tapi, takpa. wait and see ja lahh! :) anyway, tahniahhh guys pada orang2 yang dapat UPU.

Labels: , ,


6 CHEONSA